Dags att börja planera badrummet

Jag och min sambo Fredrik flyttade för några månader sedan in i vårt alldeles egna hus (ja, om man bortser från att banken äger större delen av det). Hittills har vi inte gjort så mycket när det kommer till renoveringar, men vi har i alla fatt målat om sovrummet och målat taket i vardagsrummet. Vårt första stora projekt kommer att bli det stora badrummet. Det är dock inte speciellt stort, men om man jämför med det lilla badrummet som bara har toalett och handfat så är det stora badrummet stort.

bubbelbadkar

Gillar detta bubbelbadkar!

Så nu är det dags att börja planera hur det ska se ut. En sak som jag verkligen önskar mig är ett litet bubbelbadkar. Eftersom badrummet som sagt inte är så stort så får man inte plats med ett större bubbelbadkar om man nu också vill ha en dusch där inne, vilket jag vill, men jag har hittat bubelkar på Trademax som skulle passa perfekt (där finns det för övrigt massor av möbler som jag skulle vilja ha, klicka här för att se deras sortiment).

Badrummet kommer att gå i grått och vitt, så mycket vet vi, men exakt hur det ska bli har vi inte riktigt bestämt än. Jag älskar inredning så det är verkligen roligt för mig att få vara med från början och bestämma hur det ska se ut. Det är så skönt att äntligen ha ett hus där vi kan göra nästan precis vad vi vill, och det ska bli så himla kul att renovera och inreda vårt hem så som vi vill ha det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *