Min egen träning

gymmetSom ni nu vet vid det här laget så tränar jag en del med Kloset, både spår och rallylydnad, men jag tränar också en del själv och det tänkte jag berätta lite mer om nu. Jag har alltid tyckt om att vara aktiv och röra på mig, och som ung provade jag på en del olika sporter. Bland annat höll jag på med fotboll och skidor. Nu för tiden tränar jag mest på egen hand, och då är det gymmet och löparspåret som gäller. Ibland är jag med på gruppträning av olika slag, som spinning till exempel, men oftast föredrar jag som sagt att träna ensam.

Det som är så härligt med att träna ensam i sin egen lilla bubbla är att man får chans att rensa skallen. Man hinner liksom tänka på så mycket när man till exempel är ute och springer så när man är klar kan man släppa det man tänkte på. Vissa tycker tvärtom att man blockar tankar när man tränar och istället fokuserar på att det är ansträngande, och att det skulle vara skönt på det viset för att man då slipper tänka och istället kan känna det fysiska, men där håller jag inte alls med. Man måste tillåta sig att tänka tankar för att sedan kunna släppa dem. Annars skjuter man bara undan dem!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *